Utleie av selskapslokaler

Møter og selskaper på Ørje Brug – vi har lokalene
Vi har møte- og selskapslokaler for alle anledninger, store og små. Felles for alle lokalene er at dere selv sørger for mat og drikke (inkludert øl, vin etc.) mens vi står for lokaler og utstyr. Om dere ønsker å engasjere et catering-firma for bevertningen, formidler vi gjerne kontakt.

Brugshallen er et stort lokale med kapasitet til over 100 personer, alt avhengig av hvordan man ønsker innredningen. Lokalet er ypperlig egnet til bryllup, konfirmasjon, jubileer, konserter og større møter. Man disponerer et godt innredet storkjøkken i direkte tiknytning til lokalet.

Flishuset er et nytt bygg i 2 etasjer for mindre selskaper og møter. Kapasiteten er ca. 40 personer i 1. etasje og 20 personer i 2. etasje. Kjøkken med fullt utstyr i begge etasjer. Toalett i begge etasjer. Første etasje har fastmontert projektor og lerret.

Glasshuset er et utmerket lokale for mindre selskaper og møter. Kapasiteten er ca. 60 personer, alt avhengig av innredning. Glasshuset har fastmontert projektor og internett-tilgang.

Galleriet ligger vegg i vegg med Glasshuset og har samme kapasitet. En dør forbinder begge lokalene slik at de eventuelt kan leies samlet.

Leie alt? Spør oss om vår gunstige priser på leie av alle lokalene samlet.

Vestgårdstua er et svalgangshus fra 1700-tallet. Det ligger ved Søndre Fort og er utmerket for lag, foreninger og privatpersoner som ønsker en enkel standard. Det er utendørs vannpumpe og utedo. Kapasitet til inntil 50 personer.

For ytterligere informasjon og priser kontakt Bjørg Olsson på tlf 909 78 959 etter kl. 16:00 eller email post@kanalmuseet.no.

Comments are closed.